EU - Hvor findes dokumenterne: Europa-hjemmesiden

Guide til at finde dokumenterne i EU-systemet

Europa-hjemmesiden (europa.eu)

Europa-websiden er EU's central webside, hvor der er adgang til informationer, rapporter, dokumenter mm. fra EU-institutionerne:

• "EU efter emne": inden for hvert emne er der en kort oversigt over politikken og lovgivningen inden for området med links til centrale dokumenter. Der er også henvisninger til de centrale EU-organer inden for det valgte emne samt til publikationer, statistisk og nyhedsbreve.
  • "Sådan fungerer EU": meget velegnet til at finde basisinformation om EU og dets institutioner
  • "EU-lovgivningen": præsentation af lovgivningsproceduren i EU, oversigt over lovtyper (retskilder) og en vejledning til at finde lovgivning og retspraksis (domme).
  • "Publikationer": En oversigt over EU-publikationer, -rapporter, -statistikker og -biblioteker.